Nova vest
Fudbal

Petak, 09.12.2011.

20:45

Savić: "Vreme radi za mene"

Odbrambeni igrač Mančester Sitija Stefan Savić rekao je da mu je bilo potrebno vreme da se prilagodi engleskom fudbalu i dodao da napreduje iz dana u dan.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

"Pre Engleske sam igrao u srpskoj ligi i bilo mi je potrebno dosta vremena da se naviknem na nove okolnosti. Sada sve deluje mnogo bolje, a znam da vreme radi za mene. Prošle sezone sam u dresu Partizana imao sjajno iskustvo u Ligi šampiona, a sada u Sitiju ponovo imam priliku da treniram i igram sa sjajnim fudbalerima", kazao je Savić engleskim medijima.

Savić je u Siti došao letos iz Partizana, a do sada je za "građane" odigrao pet utakmica i postigao jedan pogodak. Poslednji meč za Siti crnogorski fudbaler odigrao je u utorak u pobedi od 2:0 nad Bajernom u Ligi šampiona.

"Srećan sam zbog odluke menadžera Manćinija da mi ukaže priliku, a verujem da ću u budućnosti odigrati još mnogo utakmica za Siti", dodao je on.

Savić je za reprezentaciju Crne Gore debitovao 2010. godine, a do sada je odigrao 11 utakmica i dao dva gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve