Nova vest
Fudbal

Petak, 09.12.2011.

13:15

Prosinečki: “Biće nam teško”

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je da njegove izabranike očekuje veoma težak meč protiv Vojvodine, pošto neće imati podršku publike.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Duel beogradskih i novosadskih crveno-belih na programu je u subotu od 13 časova na “Marakani” u okviru 15. kola Jelen Superlige Srbije.

Taj meč igraće se pred praznim tribinama, pošto je Zvezda kažnjena jednom utakmicom igranja bez navijača zbog propusta u organizaciji ‘večitog’ derbija sa Partizanom pre dve nedelje.

Stadion će biti prazan i sigurno će biti drugačije nego kada dođu naši navijači, gledaoci. Sa publikom je sasvim drugačiji ambijent. Moramo dati sve od sebe, jer znamo da igramo protiv dobre i kvalitetne ekipe, koja je pred kraj prvenstva došla u dobru formu i pobedila je na nekoliko poslednjih utakmica. Igraju jako dobro. Ne vidim nijedan razlog, posle pobede nad Radom u poslednjem minutu, kada smo prikazali odlično lice u drugom poluvremenu i karakter, da sa Vojvodinom ne budemo takvi tokom čitavog meča. Biće nam teško bez publike, bilo bi isto teško i sa njom, ali goste iz Novog Sada moramo da pobedimo i očekujem dobar rezultat. Vojvodina ima dobru ekipu, dugo igraju zajedno i sigurno nam nijednog trenutka neće biti lako. Verujem da ćemo pobediti i igrati dobro. Treba samo da ponovimo igru iz drugog poluvremena na Vračaru protiv Rada “, rekao je Prosinečki, koji na toj utakmici neće moći da računa samo na povređenog Kadua.

Centarfor Zvezde Andrija Kaluđerović je bio strelac pobedonosnog gola protiv Rada na Vračaru, iako je, zbog problema s temperaturom, na terenu proveo tek poslednjih četvrt sata.

Dobro se osećam i spreman sam za subotnju utakmicu. Vojvodina je posle Partizana naš najveći protivnik u ovoj ligi. Igraćemo pred praznim tribinama, ali to neće biti alibi. Protiv Partizana smo igrali pred punim tribinama, pa nismo ostvarili cilj koji smo želeli. Naš cilj protiv Vojvodine je pobeda, da bi živela nada za titulom”, istakao je Kaluđerović.

Kaluđerović je rekao i da se nada nastavku golgeterske serije protiv superligaša iz Novog Sada.

Dao sam dosta golova protiv Vojvodine, što u dresu Rada, što dok sam igrao za OFK Beograd i sada Crvenu zvezdu. U svaku utakmicu ulazim da postignem gol, a nadam se da ću to uspeti i na sutrašnjoj utakmici, pogotovo što sam u golgeterskoj formi. Da li će ovo biti moja oproštajna utakmica u Zvezdi ili ne, o tome ćemo govoriti kada se završi duel sa Novosađanima. Subotnja utamica nam je mnogo bitna i svi smo fokusirani na pobedu, kojom bismo mnogo učinili na putu ka tituli”, poručio je Kaluđerović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve