Nova vest
Fudbal

Petak, 09.12.2011.

12:13

Stanojević: “Za nastavak niza”

Trener Partizana Aleksandar Stanojević izjavio je da crno-beli žele da pobedom protiv Metalca završe jesenji deo sezone u Jelen Superligi Srbije.

Izvor: MJ

Autor: MJ

Default images

Duel Metalca i Partizana igra se u subotu od 13 časova u Lučanima, a šampion Srbije ima priliku da tamo još jednom potvrdi dominaciju u domaćem šampionatu.

"Želimo da nastavimo pobednički niz. Dobro smo radili ove nedelje, idemo motivisani u Lučane. Znamo da će i Metalac biti agresivan jer im je neophodna pobeda. Očekujem dobru igru i nova tri boda", rekao je Stanojević.

Partizan trenutno ima sedam bodova više od večitog rivala Crvene zvezde, ali uprkos tome, Stanojević očekuje neizvestan drugi deo prvenstva.

"Imamo kontinuitet, ali ne treba zaboraviti da smo i prošle i pretprošle sezone tek u direktnim duelima odlučivali o tituli. Nadam se da ove sezone neće biti tako, ali videćemo na proleće koliko će šampionat biti neizvestan", rekao je Stanojević.

Šef stručnog štaba crno - belih dodao je da će o zimskom prelaznom roku detaljno razmišljati tek nakon poslednje utakmice jesenjeg dela šampionata.

"Voleo bih da već u martu stvorimo tim koji će se na leto uspešno takmičiti u Evropi. Idemo u tom pravcu, ali u srpskom fudbalu je jako teško zadržati istu ekupu tri do četiri godine u kontinuitetu", kaže Stanojević.

On je rekao da će, ako mu situacija bude dozvolila, osluškivati u subotu i rezultat sa utakmice Crvena zvezda - Vojvodina.

Stanojević je najavio da će se u ekipu vratiti štoper Nemanja Rnić koji je prošlu utakmicu pauzirao zbog žutih kartona.

Novinare je zanimala njegova prognoza jednog od najvećih svetskih derbija između Reala i Barselone.

"Svi volimo da gledamo kako igra Barselona, ali bojim se da će sutra pobediti Real", rekao je Stanojević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve