Nova vest
Fudbal

Petak, 09.12.2011.

11:34

Đurić: “Navijači ne utiču na nas”

Prvi čovek Partizana Dragan Đurić istakao je da navijači nemaju uticaj na upravu crno-belih gostujući u emisiji “Hoću da znam”.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Povod za takav odgovor bila je konstatacija da je posle poraza u ‘večitom’ derbiju sa 2:0 upravo od Partizana, održan sastanak navijača Crvene zvezde sa upravom kluba, posle kojeg je sportski direktor Ivan Adžić podneo ostavku.

Kod mene ne bi moglo da dođe do toga. Generalno, ne funkcioniše Partizan tako. Kada sam stigao u klub, bio sam inicijator sastanka sa navijačima kako bismo došli do dogovora šta i kako dalje u zajedničkom interesu kluba i njegovih brojnih pristalica. I, od tada, mi nismo imali nikakav problem. Igrali smo velike utakmice za vreme mog mandata, bili učesnici Lige šampiona, dolazili su nam veliki evropski klubovi u goste, a mi na tribinama nismo imali nikakav problem, niti smo kažnjavani od UEFA. Ti navijači, to su momci koji vole Partizan. Oni su deo nas, deo tima, deo Partizana. Ali, u našoj skupštini kluba oni imaju pet predstavnika. U Zvezdi ih je skoro 25, ako se ne varam. Mi imamo pravi put kada su u pitanju odnosi sa navijačima”, istakao je Đurić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve