Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 08.12.2011.

17:39

Mesi: "Mnogo je važno da pobedimo"

Najbolji fudbaler Barselone Lionel Mesi rekao je da će rezultat predstojećeg "El Klasiko" sa madridskim Realom u velikoj meri odrediti dalji tok sezone.

Izvor:

Autor:

Default images

"Mnogo je važno da u subotu ostvarimo dobar rezultat, jer će to uticati na dalji tok prvenstvene trke. Nećemo imati mnogo vremena za odmor jer odmah posle meča u Madridu putujemo u Japan. Nama je važno i SP za klubove, hoćemo trofej i na tom turniru", rekao je Mesi.

Barselona u Primeri ima tri boda manje od Reala, a odigrala je i jednu utakmicu više od "kraljevskog kluba".

Posle "El Klasika" Barseloni očekuje i put u Japan na Svetsko klupsko prvenstvo.

Barselona je pre dve godine na klupskom SP u Abu Dabiju osvojila trofej nakon pobede nad argentinskim Estudijantesom u finalu.

"Imamo lepa sećanja na poslednji turnir na kojem smo učestvovali. Voleo bih da rezultat bude isti i da pridodamo još jedan pehar u nasu riznicu", rekao je Mesi.

Argentinac je rekao i da Barselona, u slučaju eventualnog neuspeha u Japanu, neće tražiti alibi u umoru i napornom putovanju.

U prvoj utakmici odigranoj na Svetskom klupskom prvenstvu japanska Kašiva pobedila je novozelandski Ouklend siti sa 2:0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve