Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 24.11.2011.

21:59

Milan pregovara sa Tevesom

Argentinski napadač Mančester sitija Karlos Teves (27) u januaru bi mogao da postane novi igrač italijanskog šampiona Milana, tvrdi "Skaj Sport".

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Navodno je u četvrtak došlo do sastanka između potpredsednika i direktora "rosonera" Adriana Gallianija i Arieda Braide sa Tevesovim "agentom" Kiom Jorabčijanom.

Italijanski gigant voljan je posuditi Tevesa u januarskom prelaznom roku kao privremenu zamenu za Antonija Kasana, koji je trenutno van tima zbog operacije srca.

Vjeruje se da bi pozajmica Tevea Milan koštala oko 5 miliona evra, kao i dodatnih 20 miliona na leto, ukoliko Milanezi odluče da trajno otkupe njegov ugovor od "građana".

Međutim, Tevesova godišnja primanja u Sitiju iznose oko osam miliona evra plus bonusi, što je u ovom trenutku previsoka cifra za bilo koji italijanski klub.

U slučaju transfera u Milan, argentinski napadač ne bi imao pravo nastupa u Ligi šampiona jer je igrao za Siti u meču prvog kola tog takmičenja protiv Napolija.

Podsećamo, Teves je "na ledu" u Sitiju nakon navodnog odbijanja ulaska u igru u duelu LŠ protiv Bayerna 27. septembra. Potom je suspendovan, oduzeta mu je dvonedjeljna plata, a njegov nedavni beg u Argentinu bez klupske dozvole bila je kap koja je prelila čašu u odnosu sa menadžerom Roberom Mančinijem.

Iz Milana se za sada nisu oglasili u vezi sa medijskim nagađanjima za njihov interes za Tevesa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve