Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 24.11.2011.

18:11

"Igrati derbi je ostvarenje sna"

Srpski reprezentativci Zdravko Kuzmanović i Miralem Sulejmani nisu bili u prilici da budu deo `večitog derbija` između Crvene zvezde i Partizana.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

Vezista Štutgarta smatra da je derbi najvažnija utakmica u Srbiji i da bi mu ostvarenje sna bilo da u dresu Zvezde igra protiv Partizana.

Derbi je najbitnija utakmica u Srbiji, ali iskreno samo tu i gledam. Nikad nisam krio da mi je od malih nogu želja da u dresu Crvene zvezde zaigram protiv Partizana, to bi mi bilo ostvarenje snova", rekao je Kuzmanović za "Novosti".

"Ne znam da li ću to doživeti, možda tamo pred kraj karijere, ali sam sada još mlad da bih o tome razmišljao", zaključio je srpski reprezentativac.

Miralem Sulejmani je otišao u inostranstvo pre nego što je imao priliku da u dresu seniorskog tima Partizana zaigra protiv Zvezde.

"Ne mogu sad da kažem kada će se to tačno desiti, nemam zacrtan plan, ali sam ubeđen da ću jednom odigrati derbi u dresu Partizana. Način na koji sam otišao iz Humske nije promenio ništa u mojoj ljubavi prema klubu, radujem se svakom uspehu fudbalera, košarkaša, pa verujem da ću ostvariti taj dečački san da nastupim na derbiju. Ovaj u subotu ću sigurno gledati i bodriti "crno-bele" mada nisam od onih koji mrze Zvezdu", rekao je Sulejmani koji igra odlično u dresu Ajaksa ove sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve