Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 24.11.2011.

15:38

Ćosić nije spreman za derbi

Odbrambeni fudbaler Crvene zvezde Uroš Ćosić nije se oporavio od povrede mišića noge i neće konkurisati za tim u `večitom derbiju` sa Partizanom.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Čosić nije otputovao sa ekipom u Aranđelovac, gde će se "crveno-beli" spremati za utakmicu 13. kola Super lige koja je na programu u subotu 26. novembra od 18 časova.

Neizvesno je, da li će zbog probelema sa povredama igrati Milan Vilotić, Stevana Reljić i Nenad Kovačević. Brazilac Kadu Mendeš je spreman za derbi, ali možda ne za svih 90 minuta,

Na spisku trenera Roberta Prosinečkog za meč sa Partizanom nalaze se: Boban Bajković, Sđjan Mijailović, Miloš Dimitrijević, Bruno Mezenga, Evandro, Li Adi, Nikola Mikić, Milan Vilotić, Stevan Reljić, Milan Jeremić, Kristijan Borha, Kadu, Filip Stojković, Filip Janković, Goran Čaušić, Marko Vešović, Aleksandar Kirovski, Nikola Petković, Darko Lazoivć i Andrija Kaluđerović.

U utakmici sa Smederevom na poziciji desnog beka igrao je mladi Filip Stojković, dok je kapiten Nikola Mikić igrao kao štoper, pa je to jedna od opcija za derbi. Nekoliko puta ove sezone je i mladi Srđan Mijailović igrao kao štoper, u situacijama kada su bili povređeni i Vilotić i Ćosić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve