Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 24.11.2011.

14:57

Čeh: "Sami smo krivi, ne menadžer“

Golman Čelsija Petr Čeh rekao je da su igrači, a ne menadžer Andre Viljas-Boaš glavni krivci za seriju loših rezultata u svim takmičenjima.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Na terenu ne igra menadžer, već smo mi ti koji prave greške. Nije realno da Viljas-Boaš ispravlja sve naše i greške. Mi smo krivi i svesni smo toga, nema izgovora“, rekao je Čeh.

Čelsi je u sredu uveče u gostima izgubio od Bajera iz Leverkuzena sa 2:1 u petom kolu Lige šampiona, a prošlog vikenda istim rezultatom poražen je kod kuće od Liverpula.

Viljas-Boaš je letos došao u Čelsi, a ekipa trenutno u Premijer ligi zaostaje čak 12 bodova za vodećim Mančester Sitijem.

Prazom od Leverkuzena londonski ’plavci’ su doveli u pitanje i plasman u osminu finala Lige šampiona. Odlučujuću utakmicu odigraće 6. decembra kada dočekuju Valensiju.

"Moramo da budemo mnogo agresivniji u odbrani, da ne primamo golove tako lako. Doveli smo sebe u tešku situaciju, ali to nam je što nam je“, dodao je češki reprezentativac.

Fudbaleri Čelsija će u subotu u prvenstvenoj utakmici dočekati ekipu Vulverhemptona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve