Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 24.11.2011.

12:55

Manzano: "Biće 'tuče' sa Realom"

Trener Atletika iz Madrida Gregorio Manzano najavio je veliku borbu i 'tuču' na terenu protiv vodećeg tima Primere.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

'Jorgandžije' dvanaest godina čekaju na pobedu protiv Reala, a poslednji trener koji ih je vodio do pobede bio je Klaudio Ranijeri 1999, kada je njegova ekipa slavila sa 3-1.

"Atraktivan stil, otvoren i za uživanje navijača, potpuno je nebitan ako ne možete da ostvarite cilj. Nema ništa od toga u subotu, moramo da budemo zatvoreni, da igramo borbeno i ne toliko lepo za oko", istakao je Manzano.

Trener Atletika u subotnjem derbiju protiv Reala na stadionu Santijago Bernabeu možda neće moći da računa na napadača Radamela Falkaa koji ima problema sa povredom. Pod znakom pitanja su i Dijego, Arda Turan i Adrijan.

Manzano je ocenio i da Real ove sezone igra mnogo bolje u odnosu na prethodnu.

"Real ove sezone odlično vrši pritisak na protivničkoj polovini. Murinju je bilo potrebno vreme da izgradi ekipu i prilagodi je tako da postane prava mašinerija. Želimo da navijači Atletika imaju strpljenje kako bi i mi napravili pravi tim", dodao je Manzano.

Real trenutno ima tri boda više od drugoplasirane Barselone, dok se Atletiko nalazi na devetom mestu sa 15 bodova manje od gradskog rivala.

Utakmica Real - Atletiko igra se u subotu u 20 časova, uz direktan prenos na televiziji B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve