Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 24.11.2011.

10:30

Mažić sudi ’večiti derbi’?

Najbolji srpski sudija Milorad Mažić deliće pravdu na 141. ’večitom derbiju’ između Crvene zvezde i Partizana u subotu, prenosi „Sport“.

Izvor: B92, Sport

Autor:B92, Sport

Default images

Taj meč igra se od 18 časova na „Marakani“, ali predsednik Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije Bogoljub Stepanović još uvek ne obelodanjuje ko će suditi najvažniji meč sezone.

„Imamo vremena do petka da saopštimo ko će suditi derbi Crvene zvezde i Partizana. Jedino mogu da kažem da će suditi najbolji arbitar u ovom trenutku“, rekao je Stepanović.

„Sport“ prenosi da se iz Stepanovićevih reči izvlači zaključak da je u pitanju Mažić, pošto je on naš najbolji arbitar i ima najviši evropski rejting. To potvrđuju i brojne utakmice koje sudi pod okriljem UEFA. Protiv njegovog delegiranja nemaju ništa ni akteri ’večitog derbija’ pošto je Zvezda pre dva meseca povukla svoj zahtev za izuzeće najboljeg srpskog sudije.

Za sada se jedino zna da će ulogu delegata obavljati Miodrag Popović, sve ostalo biće objavljeno dan pre derbija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

89 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve