Nova vest
Fudbal

Sreda, 23.11.2011.

15:44

Stanojević: Lakše posle brzog gola

Trener Partizana Aleksandar Stanojević ocenio je da je njegova ekipa zasluženo pobedila na teškom gostovanju protiv OFK Beograda u četvrtfinalu Kupa Srbije.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Mislim da smo zasluženo pobedili na teškom gostovanju. Nije bilo lako, ali iz prve šanse smo postigli gol, pa nam je bilo lakše da utakmicu privedemo kraju".

Na pitanje novinara da li se igrom na meču Lamine Dijara "preporučio" za nastup na derbiju, Stanojević je rekao da ima još tri dana da odluči.

"Dijara je dostra dobro igrao, hteli smo njime da dobijemo nešto drugačije i tako je i bilo. Imamo tri dana do derbija i videćemo da li će biti u konkurenciji".

On je istakao da je na teren poslao 11 najboljih igrača koje je u tom trenutku imao.

"Nismo mnogo kalkulisali, odmarao sam samo Lazara Markovića, a ostale sam rotiraao što to radim neko vreme".

Trener OFK Beograda Dejan Đurđević rekao je da je na poraz njegove ekipe uticao rano primljeni pogodak.

"Kada izađete puni želje i energije na teren protv Partizana i u prvih pet minuta primite gol, svi planovi se menjaju".

Trener ‘romantičara’ kazao je da je u poslednjim trenutcima prvog i drugog poluvremena ekipa Partizana već bila mislima u derbiju.

"Oni su poslednjih pet minuta u oba dela meča igrali opuštenije jer su već mislima bili u derbiju, ali bolji i kvalitetniji tim ide dalje".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve