Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 17.11.2011.

23:29

Jovanović: "Nema klanova"

Reprezentativac Srbije Milan Jovanović rekao je da nema klanova u nacionalnom timu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Pojedini mediji objavili su da je jedan od uzroka neupeha reprezentacije loši odnosi između igrača.

„Da bi ljudi provodili vreme zajedno, treba da postoje zajednički afiniteti. Normalno je da neko bude bliži s nekim, ali to ne znači da ima problem s drugim. Između klanova i grupa je ogromna razlika“, rekao je Jovanović.

Srbija je, posle debakla u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2012, poražena u prijateljskim mečevima od Meksika i Hondurasa.

„Možda je prenaglašeno reći da smo bili očajni, ali bilo je loše. Nema bežanja, moramo gledati realnosti u oči. Mislim da smo dovoljno zreli i iskusni, a i pametni da prihvatimo odgovornost. Momenat je da se uključe alarmi, da se uđe u srž problema, a kao jedan od najstarijih, spreman sam da se suočim s činjenicama“, rekao je fudbaler Anderlehta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve