Nova vest
Fudbal

Sreda, 16.11.2011.

11:27

Sušić: “Nadigrali su nas”

Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić rekao je da je selekcija Portugala zasluženo izborila plasman na Evropsko prvenstvo 2012.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Prvi meč ta dva tima, odigran u Zenici, završen je bez golova, dok su u revanšu Portugalci potvrdili ulogu favorita trijumfom sa 6:2.

Pre svega čestitam Portugalu na pobedu i izuzetnoj igri. Bili su mnogo bolji od nas, nadigrali su nas. Nismo uspeli da im pariramo tehnički, bili su mnogo brži i okretniji. Videlo se da smo pali od jednog daleko jačeg protivnika. Da nije bilo isključenja bilo bi možda 3:1 ili 4:2”, rekao je Sušić.

Sušić se osvrnuo i na svoju budućnost na klupi Bosne i Hercegovine.

Nije mi se često dešavalo u karijeri, ni igračkoj, ni trenerskoj, da pretrpim ovakav poraz. Što se tiče mog ostanka na klupi, još ne znam ništa. Naredne kvalifikacije počinju tek u septembru sledeće godine i ima vremena. Meni je drago što mi je kapiten dao podršku, njemu su ovo četvrte kvalifikacije i spreman je da ide i u pete. I to je za svaku pohvalu. Što se tiče mene, zaista još ne znam. Videćemo”, istakao je Sušić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve