Nova vest
Fudbal

Sreda, 16.11.2011.

09:59

Karadžić: “Promene, hitno”

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić rekao je da je stanje u našem fudbalu alarmantno i da nešto mora hitno da se promeni.

Izvor: B92, Sport

Autor:B92, Sport

Default images

Karadžićev komentar dolazi posle lošeg izdanja reprezentacije u Centralnoj Americi i poraza od Meksika i Hondurasa.

Stvar je urgentna, a to znači da mora pod hitno da se uradi analiza igrača, igre, ponašanja, pristupa. Da se kažu pravi razlozi zašto već dugo u kontinuitetu, praktično od mečeva sa Austrijom i Rumunijom u prethodnim kvalifikacijama, nemamo ono što svi želimo da vidimo”, rekao je Karadžić za “Sport”, “Stručni odbor, treneri i njihova organizacija, naravno i stručni štab, oni koji su radili sa reprezentacijom, moraju da daju jasnu sliku svega što se radilo i videlo. Sve treba skenirati i suočiti se sa istinom”.

Evidentno je da problem sa srpskim fudbalom nije mali, ali da mora da se deluje vrlo brzo da ne bi bilo još većih posledica.

Mogao bih da pričam, ali zaista bi neozbiljno bilo da sada ja pričam o nekim stvarima koje su vezane za struku. Zbog toga želim sve relevantne čionioce na jednom mestu, koje će nam dati odgovor na mnoga pitanja koja se tiču igrača, reprezentacije i naše budućnosti”, naglasio je Karadžić.

Pred čelnim ljudima Fudbalskog saveza nalazi se mnogo pitanja a rasplet svega što opterećuje srpski fudbal počinje krajem novembra.

Poslednjeg dana novembra biće održan Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije. Mnogo posla je pred nama, mnogo pitanja koja traže odgovor. O svemu ćemo kada dođe vreme”, istakao je Karadžić.

Upravo na tom Izvršnom odboru trebalo bi da budu raspisani izbori za predsednika FSS, a potom da se razmatri i ko bi mogao da bude selektor ‘orlova’.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

236 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve