Nova vest
Fudbal

Utorak, 11.10.2011.

19:21

Minimalac Partizana u Jaši Tomiću

Fudbaleri Partizana nastavili su da uveličavaju godišnjice srpskih niželigaša, a na proslavi 100. rođendana Radničkog pobedili su domaćina u Jaši Tomiću sa 1:0.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Jedini gol na meču postigao je Miloš Jojić u 10. minutu meča na kojem su izabranici Aleksandra Stanojevića promašili veliki broj šansi.

Stanojević je odmorio nekoliko iskusnih prvotimaca Sašu Ilića, Zvonimira Vukića, Nemanju Rnića, Stefana Babovića i Vladimira Jovančića.

Priliku da zaigraju u prvom poluvremenu, pored ostalih, dobili su Brazilci Anderson i Eduardo, kao i Senegalac Lamin Dijara. U drugom delu meča Stanojević je promenio celu postavu.

U prelepom ambijentu prepunih tribina, 'crno-beli' su, iako po izuzetno lošem terenu (džombav i tvrd), prikazali domaćim navijačima sve osim golova, iako je prilika bilo ’bezbroj’, ali je loš teren bio jedan od najvećih uzročnika minimalnog rezultata na kraju meča.

Gol za pobedu je postigao Jojić već u otvaranju meča udarcem glavom sa 10 metara, a asistent je bio Dijara, koji je odlično iscentrirao sa desne strane.

Pre i posle toga 'crno-beli' su mogli da 'napune' mrežu domaćina, jer su celo poluvreme igrali 'viktorije'. U nekoliko navrata Dijara, Eduardo, Babić, Petrović, Anderson i Stanković su ulazili u šanse posle izrađenih akcija, a pored toga bilo je i nekoliko odličnih pokušaja šutevima iz daljine, ali je golman domaćih Latinkić bio siguran.

Domaćini nisu ni jednom pripretili šampionu, a jedini udarac ka golu je uputio Dumanić u 72’ iz slobodnog udarca sa preko 30 metara, ali je lopta prošla pored gola Tomića.

U drugom poluvremenu igrao je kompletan Teleoptik, a priča se nastavila, bar što se tiče dominacije na terenu, ali nije bilo toliko šansi za gol. U nekoliko navrata u prilikama su bili Ljujić, Vujović, Mitrović, Drpljanin i Marković, ali je zamena prvog golmana domaćih Horvat, uspeo da ostavi svoju mrežu netaknutom.

Partizan:
I poluvreme: N. Petrović - Aksentijević, Anderson, Stanković (C), Volkov - S. Ivković, Babić, N. Petrović, Jojić - Dijara, Eduardo
II poluvreme: Tomić, Živković, Ostojić, Crnoglavac, Aškovski, Popara, Ljujić, Drpljanin, F. Marković, Vujović, Mitrović

Radnički:
I poluvreme: Latinkić, Pijetlović Dragan, Raič, Džakula, Slavković, Grmuša, Pekar, Pejin, Dumanić, Ivanov, Sikimić
II poluvreme: Horvat, Živanov, Fazekaš, Savić, Stojanovski, Nađ, Vukoje, Pijetlović Darko, Radivoj, Popara, Matić

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve