Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 10.10.2011.

20:51

FSS: Navijači ne idite u Maribor

Fudbalski savez Srbije (FSS) apelovao je na navijače da ne putuju na poslednju utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2012. godine protiv Slovenije.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Ulaz na stadion "Ljudski vrt" u Mariboru nije dozvoljen navijačima iz Srbije zbog odluke Disciplinske komisije Evropske fudbalske federacije (UEFA), dodaje se u saopštenju.

"Organizatori meča najavljuju da će na ulazu u stadion, pored ulaznice, tražiti od gledalaca i ličnu kartu ili pasoš. FSS apeluje na navijače da se uzdrže od individualnih dolazaka u Maribor zbog suspenzije UEFA, koja je na snazi i koja ne dozvoljava prisustvo naših navijača na gostovanjima do kraja kvalifikacionog ciklusa, uključujući i eventualne baraž mečeve", kaže se u saopštenju FSS.

Disciplinski organi UEFA kaznili su pre godinu dana FSS zbog incidenata u Đenovi i prekida utakmice sa Italijanima.

Srbiji je u Sloveniji neophodna pobeda kako bi se plasirala u baraž za odlazak na prvenstvo Evrope, dok utakmica za domaću selekciju nema rezultatski značaj.

Utakmica poslednjeg kola Slovenija - Srbija igra se u utorak od 20.45 na stadionu "Ljudski vrt" u Mariboru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve