Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 10.10.2011.

20:28

Amerikanac želja engleskih velikana

Anonimni Amerikanac Dejn Breken 'Brek' Šej zaludeo je engleske velikane koji se utrkuju ko će ga pre dovesi u Premijer ligu.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

I dok ceo svet čeka da vunderkid iz Brazila Nejmar konačno pređe u Real Madrid, on nije interesantan Mančester junajtedu, Čelsiju, Mančester sitiju i Liverpulu.

21-godišnji napadač Dalasa smatra se jednim od najtalentovanijih fudbalera svoje zemlje, a već je odigrao šest utakmica dresu SAD-a.

Skauti Liverpula i Mančester sitija su u nedelju prisustvovali prijateljskoj utakmici između SAD i Hondurasa (1:0), u kojoj je Šej bio asistent kod pobedonosnog gola.

"Ljudi se raspituju, jer je Šej jedan od najtalentovanijih igrača u SAD. Ima mnogo glasina, ali on ima trogodišnji ugovor sa Dalasom i rano je pričati o transferu. Brek je mladić sa velikim ambicijama, i kao i svaki igrač želi da igra na najvišem nivou. Mislim da je odlazak u Englesku interesantna mogućnost za nastavak karijere. Sačekaćemo i videti šta će se desiti", rekao je menadžer igrača Dalasa Beri Meklejn.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve