Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 10.10.2011.

12:12

Karadžić: “Još tri stepenika do EP”

Prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić rekao je da veruje u plasman naše reprezentacije u baraž za Evropsko prvenstvo 2012.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

‘Orlovi’ u utorak od 20.45 časova na stadionu “Ljudski vrt” igraju odlučujući meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i za plasman u baraž potreban im je trijumf.

“Ostala su, verujem, još tri stepenika do Evropskog prvenstva. Nadam se da ćemo pred povratak u Beograd, pričati u lepšoj i opuštenijoj atmosferi”, rekao je Karadžić za “Sportski žurnal”.

Od naših reprezentativaca zavisi da li će osvojiti tri boda i preskočiti prvi stepenik. Slovenci su otpisani, sve je u našim rukama”, dodao je Karadžić.

Karadžić je istakao da ga je izuzetno iznenadila pobeda Estonije u Severnoj Irskoj.

Najvažnije je da u našoj reprezentaciji atmosfera odiše optimizmom, posle remija sa Italijom i neočekivane vesti iz Belfasta. Malo je čudan taj rezultat, pogotovo posle vesti da su Estonci na poluvremenu imali gol minusa”, istakao je predsednik FSS.

Prvi čovek vladajućeg tela srpskog fudbala osvrnuo se i na duel Srbije i Italije, odigran u petak, a završen rezultatom 1:1.

Zavredeli smo dobre ocene na planu organizacije utakmice. Navijači su zaslužili pohvale, bilo je i manjih nedostataka, ali ne u meri u kojoj bi kompletna slika bila umanjena”, naglasio je Karadžić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve