Nova vest
Fudbal

Sreda, 05.10.2011.

22:10

Nemanja Milić meta Aston Vile?

Premijerligaš Aston Vila zainteresovan je da u svoje redove dovede mladog reprezentativca Srbije Nemanju Milića iz OFK Beograda, prenose mediji na Ostrvu.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Prema pisanju "Mirora" menadžer Aston Vile Stiv Mekliš, koji je u Birmingem Siti doveo Nikolu Žigića "bacio je oko" na 21-godišnjeg golgetera i pokušaće da ga angažuje već u januaru ili na leto kada mu ističe ugovor sa OFK Beogradom.

Veliki problem mogla bi da bude radna dozvola, ali Englezi se nadaju da bi im Britansko ministarstvo rada izašlo u susret jer je reč o veoma talentovanom fudbaleru.

Ukoliko predje u Aston Vilu, Milić će nastaviti tamo gde je stao Savo Milošević, koji je od 1995. do 1998. godine za taj klub odigrao 90 utakmica, postigao 29 golova i osvojio Liga kup.

Milić je rođen 25. maja 1990. godine u Apatinu. Od 2006. član je OFK Beograda, za koji je na 69 utakmica postigao 12 golova. Za mladu reprezentaciju Srbije do sada je odigrao dve utakmice.

Prethodnih dana pojavila se informacija da londonski Totenhem prati srpskog golmana Željka Brkića. U Engleskoj trenutno igra osam srpskih internacionalaca. U Čampionšipu nastupaju Goran Lovre (Barnsli) i Nikola Žigić (Birmingem), dok u Premijer ligi nastupaju Nemanja Vidić (Mančester junajted), Branislav Ivanović (Čelsi), Aleksandar Kolarov (Mančester siti), Nenad Milijaš (Vulverhempton), Radosav Petrović (Blekburn).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve