Nova vest
Fudbal

Utorak, 04.10.2011.

18:59

Metalac gradi novi stadion

U Gornjem Milanovcu počela je izgradnja novog stadiona koji će imati kapacitet 4.000 mesta, a koristiće ga fudbalski klub Metalac koji je član Jelen Superlige.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Generalni direktor kompanije Metalac Petrašin Jakovljević rekao je da je vrednost investicije 3 miliona evra i da će ta kompanija obezbediti 80 odsto sredstava.

Novi stadion biće po standardima Evropske fudbalske unije (UEFA) i na njemu će biti moguće odigravanje međunarodnih utakmica.

Očekuje se da će izgradnja stadiona biti završena u maju sledeće godine. Kamen temeljac su položili predsednik Metalca Dragoljub Vukadinović i potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Branimir Babarogić.

Postavljanju kamena temeljca prisustvovalo je nekoliko hiljada ljudi, a prisutnima je služeno pečenje od bika teškog 758 kilograma. Fudbaleri Metalca su od ulaska u Superligu domaće utakmice igrali na stadionu u Užicu i Lučanima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve