Nova vest
Fudbal

Nedelja, 02.10.2011.

21:19

Marković: "Derbi samo sa Zvezdom"

Jedno od otkrivenja nove sezone u Jelen Superligi je mladi napadač Partizana Lazar Marković koji je šansu u startnoj postavi opravdao golom u Novom Sadu.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

17-godišnji Čačanin je šansu kod Aleksandra Stanojevića dobio još u kvalifikacijama za Ligu šampiona gde je pokazao da ima kvalitet za mesto u timu srpskog šampiona.

Marković je bio strelac prvog gola za Partizan u derbiju sedmog kola protiv Vojvodine na "Karađorđu", a dao je interesantan odgovor na novinarsku opasku da mu je pogodak u Novom Sadu debitantski gol u derbi mečevima.

"Ako je to derbi, onda neka bude. Koliko ja znam, derbi je samo utakmica Partizan – Crvena zvezda. Ne bih time nikoga da uvredim, ali zna se koji je meč najznačajniji u našoj državi", rekao je talentovani napadač "crno-belih".

Fotografi su ga uslikali zajedno sa Abubakarom Oumaruaom.

"Čestitao mi je pobedu. Pre meča smo se dogovorili da razmenimo dresove, ali nešto se iskomplikovalo, pa ćemo morati jedan drugom da ih pošaljemo", objasnio je Marković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve