Nova vest
Fudbal

Petak, 30.09.2011.

10:08

Simić: „Zaslužio sam Pižonov poziv“

Zahvaljujući odličnim partijama u dresu BATE Borisova Marko Simić dobio je poziv u reprezentaciju, a za „Sport“ ističe da ga je i zaslužio.

Izvor: B92, Sport

Autor:B92, Sport

Default images

Simić se našao na spisku igrača na koje selektor ’orlova’ Vladimir Petrović Pižon računa za odlučujuće duele kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2012. godine, protiv Italije i Slovenije.

24-godišnji igrač, koji je iz Jagodine otišao u BATE, priznaje da se nadao da će dobre igre naterati Pižona da ga pozove među ’orlove’.

San svakog igrača je dres sa državnim grbom, a moj san se polako ostvaruje. Bliži se dan kada ću ga nositi ne samo na treninzima, već i na zvaničnim utakmicama. Smatram, takođe, da sam zaslužio poziv, imao sam kontunitet zapaženih igara u poslednjih 12 meseca, igara koje su me preporučile selektoru Petroviću. Nadam se da ću godinama biti u državnom timu“, rekao je Simić za „Sport“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve