Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 22.09.2011.

23:34

Savo: "Došao sam jer verujem"

Savo Milošević je i zvanično je postao deo stručnog štaba reprezentacije Crne Gore i biće jedan od pomoćnika novom selektoru Branku Brnoviću

Izvor: B92, vijesti.me

Autor:B92, vijesti.me

Default images

Rekorder po broju utakmica u dresu reprezentacija Jugoslavije, Srbije i Crne Gore i samostalne Srbije će svakako biti najzvučnije ima na klupi Crne Gore.

Milošević je rekao da je na poziv dugogodišnjeg prijatelja prihvatio jer veruje u pozitivan ishod kvalifikacija.

"Da ne verujem, ne bih ni dolazio. Brna jeste moj veliki prijatelj, ali da ne mislim da možemo da uradimo nešto veliko, to bih rekao otvoreno”, naglasio je Milošević.

Proslavljeni fudbaler igrao je na dva svetska i jednom Evropskom prvenstvu, sopstveno iskustvo iz važnih mečeva pokušaće da prenese na crnogorske fudbalere.

"Bilo je dosta pobeda, ali i kvalifikacija u kojima nismo uspeli. Mislim da je to iskustvo čak i važnije od pozitivnih. Moramo da pripremimo igrače na ono što ih čeka u posljednjih 180 minuta, da im ukažemo na greške koje smo mi nekada pravili”, rekao je Milošević.

Na pitanje kako je javnost u Srbiji reagovala na vest da će njegov prvi posao po završetku karijere biti u crnogorskoj reprezentaciji, Milošević je uz osmeh odgovorio:

„Da se ovo nije dogodilo, ne bih znao koliko Crnogoraca ima u Beogradu. Čini mi se da nema toga ko me nije zvao. Veoma mi je drago zbog toga”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve