Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 22.09.2011.

22:18

Stefan Šćepović napustio Briž

Napadač mlade reprezentacije Srbije Stefan Šćepović postao je slobodan igrač pošto je sporazumno raskinuo ugovor sa svojim dosadašnjim klubom Brižom.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Šćepoviću je ugovor sa belgisjkim klubom isticao juna 2012. godine, ali pošto nije u planovima trenera Adrija Kostera odlučio je da pronađe tim u kome će igrati.

21-godišnji napadač je ovog proleće kao pozajmljen igrač nastupao za belgijski Kortjik (8 utakmica/1gol), a na dve utakmice je nosio i dres Sampdorije.

Ovoga leta se spekulisalo da će Šćepović obući "crveno-beli" dres i zaigrati za Crvenu zvezdu, ukoliko Andrija Kaluđerović ode u neki inostrani klub, ali do takvog raspleta nije došlo.

Za mladu reprezentaciju Srbije Šćepović je na 11 utakmica postigao sedam golova, pre odlaska u Belgiju igrao je za OFK Beograd i kao pozajmljen igrač za Mladi radnik i Sopot.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

8 h

U fokusu

Vidi sve