Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 08.09.2011.

13:47

Judžin Sepuja u čačanskom Borcu

Judžin Sepuja novi je igrač čačanskog Borca. Ugovor je potpisan na dve godine, a pravo igranja stiče u 5.kolu kada Borac na svom stadionu dočekuje Zvezdu.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

Sepuja je u Srbiji igrao za tri kluba, Vojvodinu. Čukarički i Mladi radnik.

U sezoni 2008/09 je nastupao za Vojvodinu i na 14 utakmica postigao dva gola). Naredne godine je nosio dres Čukaričkog i na 18 utakmica dao devet golova. Za Mladi radnik je odigrao šest mečeva.

Uganđanin je potom igrao za litvanski klub Seduva, North Queensland Fury iz Australije i rumunski Petrolui Ploiesti. Sedam puta je u svojoj karijeri nastupao i za nacionalni tim Ugande i postigao dva gola.

''Dobro poznajem fudbalske prilike u Srbiji i drago mi je da sam se vratio u Jelen superligu. Imao sam prilike da igram protiv Borca koji je uvek važio za dobro organizovan klub sa kvalitetnim timom. Znam da je tako i sada i verujem da ću se brzo uklopiti i dati doprinos dobrim igrama i rezultatima mog novog kluba'', rekao je Sepuja, koji je potpisao dvogodišnji ugovor sa čačanskim superligašem.

''Sepujine pre svega golgeterske kvalitete dobro poznajemo i nije bilo dileme da li da ga angažujemo kada se ukazala prilika. Reč je o iskusnom igraču, rasnom strelcu kakav je neophodan našem timu. Uveren sam da smo napravili dobar posao i da će Sepuja biti pravo osveženje, ali i pojačanje za ovaj sastav Borca'', rekao je je sportski direktor Čačana Slobodan Ilić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve