Nova vest
Fudbal

Petak, 02.09.2011.

11:57

Ostaju Stanojević i Krstajić!!!

Sednica UO FK Partizan je završena posle tri i po sata a epilog je ostanak trenera Stanojevića i, samim tim, sportskog direktora Mladena Krstajića!

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

Na sednici je trebalo da se raspravlja o dešavanjima u klubu koja su usledila posle poraza od Šamroka i međusobnih optužbi Dragana Đurića i trenera Stanojevića.

U četvrtak je B92 javio da će Stanojević u petak biti smenjen, a za novog trenera biti postavljen Zoran Milinković, sa čijim se izborom Krstajić nije složio, zbog čega je najavio ostavku.

I pored toga što je takav ishod bio prilično očekivan a svi mediji iz različitih izvora dobili potvrdu, u međuvremenu se, očigledno, 'odnos snaga' promenio, pa se dugo razgovaralo o izlasku iz pat pozicije u kojoj je beogtradski klub već više od sedam dana.

Dragoljub Vukadinović izašao je zbog neodložnih privatnih poslova, a trener Stanojević izašao je iz sale crven u licu i otišao kući.

Krstajić je oko 12 časova izašao iz prostorije u kojoj se održava UO u svoju kancelariju, nešto kasnije kod njega je otišao i potpredsednik Ružić a oko 12.30 i jedan i drugi su se vratili na UO.

Petnaestak minuta kasnije svi članovi Upravnog odbora beogradskog kluba su izašli bez ijedne reči i otišli sa stadiona.

UO: "Ništa neće uzdrmati Partizan"

Kratkim saopštenjem oglasila se uprava FK Partizan.

Upravni odbor FK „Partizan“ održao je sednicu posvećenu nedavnim rezultatima, pre svega eliminaciji iz UEFA takmičenja.

Zaključeno je da je eliminacija od irskog šampiona „Šamrok Roversa“ neće uzdrmati stabilnost, jedinstvo svih struktura kluba i odanost armije navijača.

Iskazana je jasna opredeljenost i angažovanost ka ostvarenju cilja, nastavak dominacije u srpskom fudbalu.

U Beogradu, 02. septembra 2011. godine

Upravni odbor

FK „Partizan“

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

180 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve