Nova vest
Fudbal

Nedelja, 14.08.2011.

17:10

Vojvodina već bez trenera

Odigrano je samo jedno kolo u novoj sezoni Jelen Superlige, a već se dogodila i prva promena na klupi jednog Superligaša.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Remijem sa Radničkim (1:1) novosadska Vojvodina je nastavila sa lošim rezultatima ovoga leta, pa je trener Ljubomir Ristovski već dan kasnije podneo ostavku.

On je u Vojvodinu stigao letos iz subotičkog Spartaka, a ranije je kao trener radio u novosadskom prvoligašu Proleteru. Voša u sledećem kolu gostuje Metalcu iz Gornjeg Milanovca.

"Morao sam da preuzmem odgovornost posle remija protiv Radničkog iz Kragujevca (1:1) na startu sezone, ali i zbog prerane eliminacije od Vaduca u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Nažalost, kockice nam se nisu složile, a u presudnim trenucima i sreća nam je okrenula ledja", izjavio je Ristovski Tanjugu.

Vojvodina je tako promenila dva trenera u samo dva kola domaće lige. Kolo pre kraja prošle sezone, pre derbija sa Crvenom zvezdom koji je odličivao o drugom mestu na tabeli, ostavku je podneo Zoran Milinković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve