Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 11.08.2011.

21:03

Prosinečki: "Bićemo šampioni"

Za vikend u Srbiji počinje nova fudbalska sezona u Jelen Superligi, a Crvena zvezda želi da prekine četvorogodišnju dominaciju Partizana.

Izvor: B92, zurnal.rs

Autor:B92, zurnal.rs

Default images

Pred premijeru u Subotici, trener 'crveno-belih' Robert Prosinečki je podsetio da su ambicije kluba uvek osvajanje prvenstva, kao i Kupa, ali ovog puta i ulazak u Ligu Evrope.

"Možemo da se nadamo da ćemo ove godine da budemo favoriti posle četiri titule Partizana i da ćemo osvojiti prvenstvo. To je najveći cilj i on mora da se ispuni".

Pored 'večitog' rivala Prosinečki očekuje i Vojvodinu u borbi za titulu. Dilemu ko će biti šampion nije imao.

"Mi!", jasan je bio odgovor Prosinečkog.

Za utreći cilj, ulazak u Ligu Evrope Zvezda mora da priredi, može se reći senzaciju protiv francuskog Rena.

"Ulazak u Ligu Evrope zavisi od Rena, a mislim da se i tu može, kao i u Kupu. Pokušaćemo na sva tri fronta, pa ćemo videti dokle može Crvena zvezda. Verujem da imamo dobru ekipu, da smo uhvatili ritam i da ćemo sve bolje i bolje igrati", rekao je hrvatski stručnjak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

76 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve