Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 11.08.2011.

14:53

Jagodina juri pobedu na startu SL

Trener Jagodine Simo Krunić izjavio je da njegovi igrači na startu nove sezone protiv Sloboda Point Sevojna ne razmišljaju ni o jednoj drugoj opciji sem pobede.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

„Igramo na našem terenu i normalno je da očekujem pobedu. Sloboda je kompaktna, dobra ekipa, igra kolektivno, ali uz sav respekt nećemo dozvoliti da nas iznenadi na našem terenu. Tražiću od igrača ozbiljan pristup i maksimalno zalaganje“, rekao je Krunić.

Krunić je dodao da ekipa pre svega mora da pokaže timski duh pošto nikada pojedinac ne može sam da donese pobedu.

Prijateljske i pripremne utakmice su jedno, a sad sledi ono pravo. Raduje me što su svi igrači spremni i što jedva čekaju da pokažu kako dva poraza od Slobode u minuloj sezoni ne moraju ništa da znače“, poručio je Krunić.

Prvotimac Jagodine Vladimir Vujić, koji je ovog leta stigao baš iz Slobode istakao je da njegov bivši klub igra dobro, brzo i u svakom trenutku zna šta hoće.

Iako je u ovom prelaznom roku ostala bez devet igrača Sloboda ima dobrog trenera koji zna da motiviše igrače i stvori novi dobar tim. Siguran sam da nas očekuje teška utakmica“, rekao je Vujić.

Utakmica Jagodina - Sloboda igra se u subotu od 17.30 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve