Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 11.08.2011.

12:23

Odložen meč Totenhem - Everton

Premijer liga objavila je da je meč prvog kola između Totenhema i Evertona odložen, zbog nereda koji od vikenda besne u severnom Londonu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Policija je u sredu uveče konačno uspostavila kontrolu nad većim delom Londona, ali se nasilje u međuvremenu raširilo na druge engleske gradove.

Meč na Vajt Hart Lejnu prvi je u Premijer ligi koji je zbog nereda otkazan. Tokom nedelje otkazana je utakmica reprezentacije Engleske sa Holandijom, kao i nekoliko mečeva Karling kupa u Londonu i Bristolu.

Izvršni direktor Premijer lige Ričard Skadamor očekuje da će preostalih devet utakmica prvog kola biti odigrano.

"Stvar se sada smirila, ali je taj kraj bio bojno polje cele nedelje i lokalne vlasti nemaju vremena da sprovedu neophodne pripreme. Ostali mečevi u ovom trenutku izgledaju dobro, ukoliko nasilje ne eskalira".

"Policija je odlično odradila posao i mi potpuno poštujemo njihove preporuke. Oni žele da mečevi budu odigrani upravo koliko i mi", zaključio je Skadamor.

Konačna odluka o rasporedu mečeva ovog vikenda trebalo bi da bude doneta u četvrtak u 19 časova po našem vremenu.

Meč Totenhema i Evertona bio je zakazan za subotu u 16 časova, kada je 6 paralelnih utakmica trebalo da otvori sezonu u Premijer ligi. U ovom trenutku nije poznato kada će meč biti odigran.

U subotu od 16 časova trebalo bi da igraju:

Blekburn – Vulverhempton
Fulam – Aston Vila
Liverpul – Sanderlend
QPR – Bolton
Vigan – Norič

Dva i po sata kasnije sastaju se Njukasl i Arsenal, a u nedelju su na programu dva meča: Stouk – Čelsi (14.30) i Vest Brom – Mančester Junajted (17.00). Kolo zatvaraju Mančester Siti i Svonzi u ponedeljak od 21 čas.

Kao i prethodnih sezona, na našem sajtu možete da igrate Fantasy Premijer ligu.

S obzirom na to da zbog evropskih obaveza Totenhema tokom seledeće nedelje odloženi meč sa Evertonom sigurno neće biti odigran pre početka drugog kola, izvesno je da se u prvoj rundi Fantasy Premijer lige neće računati učinak igrača te dve ekipe, pa vam toplo preporučujemo da ih na početku sezone ne uzimate.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve