Nova vest
Fudbal

Petak, 05.08.2011.

15:43

Prosinečki: Možemo da izbacimo Ren

Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki uveren da njegov tim može da eliminiše francuski Ren i plasira se u Ligu Evropa.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Žrebom u sedištu Evropske fudbalske organizacije (Uefa) odlučeno je da se u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu Evropa sastanu Zvezda i Ren, koji je prošle sezone bio šesti u prvenstvu Francuske. Prvi meč igra se odlukom UEFA na "Marakani" 18.avgusta.

"Verujem u kvalitet moje ekipe i mislim da je ovo protivnik kojeg možemo da prodjemo, naravno ako budemo igrali kako treba", kazao je
Prosinečki agenciji Beta.

On je dodao da "ne poznaje mnogo ekipu Rena".

"U nedelju idem da ih gledam protiv Dižona, posle čega ću moći više da kažem. U svakom slučaju, radi se o ekipi koja igra snažno i ima brzinu", rekao je Zvezdin trener.

Ren će u prvom kolu francuskog prvenstva, u nedelju, gostovati Dižonu.

Prve utakmice četvrtog kola kvalifikacija za Ligu Evropa igraju se 18. avgusta, a revanš mečevi su sedam dana kasnije.

Odlukom UEFA prvi meč 18.avgusta igraće se u Beograd, revanš je u ili Francuskoj 7 dana kasnije, pošto se ovaj par podudara sa utakmicom Šamrok - Partizan.

Žrebom je odredjeno da Zvezda i Partizan prve mečeve igraju u gostima, a revanše u Beogradu, ali pravilima Uefe nije dozvoljeno da timovi istog dana budu domaćini u jednom gradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

81 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve