Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 25.07.2011.

23:16

Evra: "Nasri, pređi u Junajted"

Levi bek Mančester junajteda Patris Evra kaže da je ubeđivao reprezentativnog kolegu Samira Nasrija, igrača Arsenala, da se preseli među ‘Crvene đavole’.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

“Mnogo sam razgovarao sa njim za vreme odmora i rekao sam mu da je sjajno igrati u Mančester junajtedu i koliko bi za njega bilo važno da postane jedan od najvećih fudbalera na svetu”, rekao je Evra. Nasriju ugovor sa ‘tobdžijama’ ističe sledećeg leta, a on za sada ne želi da ga produži jer hoće da napusti klub.

“Sećam se da sam napravio malu šalu rekavši mu da je sada princ, ali da će postati kralj ako pređe u Junajted. Ali to je realnost i rekao sam mu da mora da dođe ovde ako želi da osvaja trofeje”, dodao je 30-godišnji Evra.

Francuski fudbaler potom je nastavio sa hvalospevima na račun Mančester junajteda.

“Za pet godina osvojio sam 12 trofeja i nisam baš siguran da bih tako nešto učinio u nekom drugom klub, tako da sam mu govorio istinu. Ne znam dokle su sada stigli pregovori, ali za njega je zainteresosvano mnogo klubova i on mora da razmisli”.

Samir Nasri je u Arsenal došao 2008. godine iz Olimpika iz Marseja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve