Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 25.07.2011.

22:03

Mančini se nada dolasku Aguera

Menadžer Mančester sitija Roberto Mančini nada se da bi napadač madridskog Atletika Serhio Aguero ove nedelje mogao da pojača tabor ‘Građana’.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Aguero je propustio trening ‘jorgandžija’ po povratku sa Kopa Amerika i tako jasno stavio do znanja upravi da želi da ide.

“Zaista ne znam u ovom trenutku, poslednje što sam čuo jeste da klub pregovara sa Atletikom. Možda bi transfer mogao da se završi u narednih 4-5 dana, ove nedelje. Možda”, kaže Mančini.

“Ako dogovorimo transfer, moram da razgovaram sa njim jer želim da znam koje je njegovo mišljenje o igranju za Mančester sitiju”, dodao je italijanski stručnjak.

Postavlja se pitanje da li bi argentinski centarfor bio spreman za meč Komjuniti šilda sa Mančester junajtedom sedmog avgusta.

“Ukoliko je u dobrom stanju, možda može da dobije šansu. Igrao je na Kopa Amerika, a fudbaler za dve nedelje ne može da ispadne iz forme, dovoljno je da radi samo jednu sedmicu”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve