Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 25.07.2011.

14:20

Partizan stigao u Genk (Foto)

Fudbaleri Partizana stigli su u genk gde u utorak igraju prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Trener Aleksandar Stanojević na put u Belgiju poveo je 21 igrača. Nisu otputovali Petrović i Markeš.

Pored Radosava Petrovića koji je sve bliži engleskom Blekburnu i Markeša koji zbog povrede nije mogao da konkuriše za mesto u timu, u Beogradu je ostao i Lamine Diara.

Partizanova ekspedicija odsela je u samom centru Genka u hotelu „Karbon”.

U ponedeljak od 20.00h biće održan oficijelni trening na stadionu na kome će biti i odigran meč, a pola sata pre treninga, trener Stanojević izlazi pred novinare. Duel se igra u utorak na ‘Kristal areni’ koja ima kapacitet 25 hiljada gledalaca.

Trener ‘crno-belih’ je pred polazak odlučio kojih 11 igrača će biti na terenu u utorak od 20.45h. To će verovatno biti Stojković, Ranković, Volkov, Rnić, Ivanov, Kamara, Vukić, Ilić, Babović, Eduardo i Šćepović.

Stanojević je dodao da su njegovi igrači kompletno informisani o kvalitetima protivnika, a dobili su i video snimke onoga što treba da ih zanima u igri belgijskog šampiona.

Spisak igrača koji su otputovali u Belgiju:

Golmani: Vladimir Stojković i Radiša Ilić.
Defanzivci: Aleksandar Ranković, Nikola Aksentijević, Nemanja Rnić, Ivan Ivanov, Vojislav Stanković, Vladimir Volkov i Aleksandar Davidov.
Vezisti: Mohamed Kamara, Saša Marković, Stefan Babović, Nemanja Tomić, Dejan Babić, Zvonimir Vukić, Nikola Ninković i Saša Ilić.
Napadači: Eduardo, Marko Šćepović, Vladimir Jovančić, Lazar Marković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve