Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 25.07.2011.

11:19

Baloteli nastavlja sa glupostima

Menadžer Mančester Sitija Roberto Manćini upozorio je Marija Balotelija zbog njegovog ponašanja, posle novog incidenta na utakmici sa Los Anđeles Galaksijem.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

20-godišnji Italijan je u 20. minutu doveo Siti u vođstvo sa bele tačke posle faule nad Majkom Ričardsom, ali je deset minuta napravio glupost koju Manćini nije hteo da toleriše i odmah ga je izveo iz igre.

’Građani’ su u tom trenutku bili u odličnoj prilici, ali je Baloteli mislio da je pravi trenutak da se malo zabavi pa je prvo napravio piruetu, a potom petom pokušao da zatrese mrežu Galaksija, ali je, naravno, promašio. Manćini nije krio svoje nezadovoljstvo Balotelijevim ponašanjem su njih dvojica imali i raspravu po izlasku italijanskog reprezentativca iz igre.

Nadam se da je ovo lekcija za njega. U fudbalu uvek morate da budete profesionalni i ozbiljni, a on to sada nije bio. Ako ste ozbiljni, možete da odigrate celu utakmicu. Ako ne, možete da sedite pored mene na klupi“, rekao je Manćini.

Do kraja utakmice Galaksi je uspeo da dođe do izjednačenja, a pošto posle 90. minuta nije bilo pobednika pristupilo se izvođenju jedanaesteraca, posle kojih je tim iz Mančestera došao do trijumfa sa 7:6.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve