Nova vest
Fudbal

Subota, 23.07.2011.

12:55

B92: Rnić se vratio u Partizan

Nekadašnji desni bek Partizana, Nemanja Rnić vratio se u Humsku 1 posle tri sezone igranja u Belgiji i konkurisaće za tim 'crno-belih' protiv Genka.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Rnić je u subotu odradio prvi trening sa ekipom u Zemunelu, a popodne je potpisao i jednogodišnji ugovor sa srpskim šampionom.

Postoji mogućnost da 26-godišnji bek ostane duže u Partizanu, a vrlo je verovatno da će nastupiti već u utorak u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Genka.

"Postojala je obostrana incijativa, bitno je da smo se dogovorili. Ja ću imati koristi od ovoga, a nadam se da će i Partizan imati koristi od mene. Drago mi je da sam se vratio kući", rekao je Rnić po potpisivanju ugovora.

Partizan na poziciji desnog beka ima odličnog ali neiskusnog Nikolu Aksentijevića, za tu poziciju doveden je i iskusni Aleksandar Ranković, pa bi Rnić mogao da dobije šansu kao štoper, s obzirom na slabu igru Rankovića protiv Škendije, te povredu skorašnjeg pojačanja, Brazilca Markeša.

Rnić je od 2004. do 2008. godine bio član Partizana i tada je stekao status reprezentativca. Potom je tri seone bio član Anderlehta ali je odigrao samo 16 utakmica, umnogome zbog čestih problema sa povredama. Poslednjih šest meseci igrao je na pozajmici u Žerminal Beršotu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

133 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve