Nova vest
Fudbal

Utorak, 19.07.2011.

00:53

Aval Isah: Nedostajaće mi Delije

Fudbaler Rosenborga i doskorašnji član Crvene zvezde Mohamed Aval Isah izjavio je u Trondhajmu da će mu nedostajati beogradski klub i njegovi navijači.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

U intervjuu sa norveškim kolegom Kristijanom Karsom, koji je vođen na srpskom, fudbaler iz Gane je rekao da pamti Delije kao najbolje navijače.

Isah je Beograd napustio kao „žrtva“ pravila o ograničenom broju stranaca, a preselio se u najuspešniju skandinavsku ekipu svih vremena. U Crvenoj zvezdi je odigrao prethodne dve i po sezone, a na 76 mečeva dao je dva gola.

Najtrofejniji norveški klub brani titulu, ali se na polovini sezone nalazi na devetom mestu sa deset bodova i utakmicom manje od vodećeg Moldea

U Rosenborgu Isah će nositi broj 27, za jedan veći od onog koji je nosio u crveno-belom dresu. On će igrati na slavnom stadionu Lerkendal, na kojem je Zvezda nastupila dva puta u istoriji i sačuvala mrežu (pobeda 3:0 oktobra 1986, remi bez golova tačno 17 godina kasnije).

Pogledajte kompletan intervju Mohameda Aval Isaha sa Kristijanom Karsom, koji je vođen na srpskom:



Navikli smo da od igrača koji u Srbiju stignu sa raznih meridijana slušamo o tome kako su uvek hteli da igraju ovde, mnogo je prijatnije pohvale čuti kada igrač već napusti našu zemlju. Isah je lepe reči o beogradskom klubu i navijačima imao i na oproštaju, pre desetak dana, a sada je potvrdio da u pitanju nije bila samo kurtoazija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve