Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 18.07.2011.

10:32

Krstajić za B92: Markeš Partizanov

Sportski direktor Partizana Mladen Krstajić potvrdio je za B92 da će postignut dogovor sa Sao Kaetanom oko prelaska Andersona Markeša u redove crno-belih.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Pregovori Markešovog menadžera i brazilskog kluba sa jedne strane i uprave šampiona Srbije sa druge trajali su tokom celog dana u nedelju, a kasno uveče došlo je i do dogovora.

Brazilski štoper u Beograd će doći u utorak ili sredu i odmah po dolasku ga očekuju lekarski pregledi, posle kojih će potpisati ugovor.

On je u igračkom procesu i već je odigrao 30 utakmica tako da će odmah biti na raspolaganju i trebalo bi da bude u timu za mečeve trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Genka. Reč je o odličnom igraču, koji je bio moja najveća želja i uprava kluba mi je izašla u susret, pa je ostalo samo da se dogovore dva kluba što je i učinjeno u nedelju uveče“, rekao je Krstajić za B92.

U nedelju je bilo najavljeno da bi za mečeve sa Genkom mogao da bude prijavljen i srpski reprezentativac Radosav Petrović, pošto još uvek nije postignut dogovor sa Viteseom oko njegovog prelaska. Krstajić je za B92 to potvrdio, pošto čak i da se transfer u Vitese realizuje, nema prepreka da ne bude prijavljen jer taj klub ove sezone neće igrati u evropskim takmičenja.

Mi se nadamo da ćemo, ukoliko ne bude prešao u neki drugi klub, računati na Raću bar za prvi meč sa Genkom“, istakao je Krstajić.

Fudbaleri Partizana u utorak od 20.45 gostuju Škendiji u drugom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Crno-beli posle prvog susreta imaju prednost od 4:0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve