Nova vest
Fudbal

Nedelja, 17.07.2011.

17:26

Džimi Džamp poljubio Aguera

Svetski poznat navijač Barselone Džimi Džamp imao je novu 'akciju' uletanja na teren, a ovaj put 'posetio' je Kopa Ameriku.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Svetski poznat navijač Barselone utrčao je na teren stadiona "Brigadir General Estanislao Lopes (poznat kao Groblje slonova) u Santa Feu tokom četvrtfinalnog duela Urugvaja i Argentine.

Džamp je tokom jednog prekida dotrčao do napadača Atletiko Madrida Serhija Kun Aguera, stavio mu na glavu kapu, poljubio ga u obraz, da bi onda prilikom pokušaja da pobegne bio savladan od strane obezbeđenja.



Džimi Džamp je postao poznat posle nekoliko sličnih incidenata, a jedan od njih se desio tokom finala Evropskog prvenstva 2004. godine, kada je tokom finala između Grčke i Portugala bacio zastavu Barselone u lice 'izdajice' u redovima madridskog Reala Luisa Figa.

Isto je učinio i Tjeriju Anriju 2006. godine u polufinalu Lige šampiona između Viljareala i Arsenala, ali svi pamte Evropsko prvenstvo 2008. godine kada je tokom utakmice između Nemačke i Turske istrčao na stadion sa tibetanskom zastavom i majicom sa natpisom „Tibet nije Kina“.

Džamp je nekoliko puta kažnjen velikim novčanim kazmana, ali ga to ne sprečava u svojim 'akcijama'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve