Nova vest
Fudbal

Petak, 15.07.2011.

13:15

Stanojević: “Favoriti smo”

Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da je Genk najteži rival kojeg su crno-beli mogli da dobiju u trećoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Stanojević je, takođe, naglasio da je šampion Srbije favorit u odnosu na prvaka Belgije u dvomeču koji vodi u plej-of za plasman u elitno takmičenje.

Dobili smo najtežeg mogućeg rivala u ovoj fazi, ali moram da kažem da je Partizan favorit jer smo mi prethodne sezone igrali u Ligi šampiona, a svih prethodnih u Ligi Evrope i imamo kontinuitet na evro sceni”, rekao je Stanojević.

Strateg Partizana je istakao da ekipa koja osvoji titulu u konkurenciji velikana kao što su Anderleht i Standard mora da se poštuje.

Povoljna okolnost je što ni njima nije počeo šampionat, pa za razliku od nekih drugih potencijalnih rivala oni nemaju tu prednost. Otežavajuća okolnost je što prvi meč igramo u gostima jer je Genk poznat kao veoma nezgodan domaćin”, naglasio je Stanojević.

Stanojević je najavio i da će u najkraćem mogućem roku otići da pogleda Genk i uživo se uveri u snagu narednog rivala.

Naravno da ću ići da ih gledam, kao što sam uveren da će oni doci već u Skoplje da gledaju nas”, zaključio je Stanojević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

79 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

3 h

U fokusu

Vidi sve