Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 14.07.2011.

19:59

Petrović: "Ofanziva u Grčkoj"

Trener Rada Slavko Petrović ocenio je da njegova ekipa nije imala sreće u meču protiv Olimpijakosa iz Volosa.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Grčki tim slavio je minimalnim rezultatom u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa na stadionu fudbalskog kluba Obilić.

"Tako je to u fudbalu, kazna za promašaje dođe iznenada. Na našu žalost, kažnjeni smo u 87. minutu. Realno je bilo da se meč završi bez golova, što je bila naša želja, pa bi u revanšu mi igrali na kontranapade", rekao je Petrović.

"Građevinari" su u prvom poluvremenu propustili nekoliko solidnih prilika za gol, a pobedu gostima u 87. minutu doneo je Huan Martin.

"Da smo malo bolje 'otvorili' meč, mogli smo da napravimo iznenađenje. Dominirali smo u prvom poluvremenu, ali je meč bio čvrst i težak. Plašili smo se prekida, a baš na taj način smo kažnjeni", kazao je on.

Revanš utakmica igra se za sedam dana u Volosu.

"Sada nemamo šta da izgubimo i mogu da najavim totalnu ofanzivu u revanšu u Grčkoj", zaključio je Petrović.

Trener grčke ekipe Havi Garsija ocenio je da je Olimpijakos napravio veliki korak ka sledećem kolu kvalifikacija, ali da još ništa nije gotovo.

"Napravili smo veliki korak pred revanš. Ovo nije ubedljiva prednost, ali verujem u svoj tim i prolaz dalje. Dali smo maksimum, ali ovo još nije 100 odsto naših mogućnosti. Tek u finišu smo podigli ritam, a pobedu posvećujemo predsedniku kluba i očekujem da bude sa nama", rekao je Martin.

Predsednik tima iz Volosa Ahileas Beos uhapšen je krajem juna zbog sumnje da je učestvovao u nameštanju utakmica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve