Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 14.07.2011.

01:52

Stanojević: Mirniji idemo u Skoplje

Trener Partizana Aleksandar Stanojević bio je zadovoljan igrom koju je njegov tim prikazao u pobedi nad makedonskom Škendijom (4:0).

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Mislim da smo odigrali dobro i zabeležili odličan rezultat. Bili smo strpljivi i kad je bilo teško u prvom poluvremenu".

"Hvala navijačima za neverovatnu podršku tokom celog meča. Sad mirniji idemo u Skoplje“, izjavio je Stanojević posle prvog meča drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Mogli smo da krenemo u pogrešnom smeru, ali je Stojković sve to super uradio, svaka mu čast“, rekao je trener ’crno-belih’ komentarišući penal koji je golman Stojković odbranio u desetom minutu.

Često osporavani Marko Šćepović postigao je lep gol posle solo prodora, a posle meča je rekao:

"Igrali smo dobro i u prvom poluvremenu, ali nismo pogađali. U svlačionici smo se dogovorili da izgaramo na terenu i da pokušamo da rešimo meč ovde. Slagao bih kad bih rekao da nismo rešili meč, ali idemo tamo i da pobedimo".

Zvonimir Vukić, jedan od najboljih igrača na meču, smatra da je samo realizacija predstavljala problema.

"Najvažnije je da smo napravili odličan rezultat. Bila je super utakmica, bilo je dosta šansi. Nadam se da ćemo svi nastaviti u ovom ritmu. Imali smo mnogo šansi, samo da popravimo realizaciju za buduće, jače utakmice. Idemo na revanš motivisani kao što smo bili u ovoj, moramo i tamo da odigramo 90 minuta, ali, praktično smo se plasirali u naredno kolo".

Revanš se igra narednog utorka u Skoplju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve