Nova vest
Fudbal

Utorak, 12.07.2011.

10:23

"Nisam ni pričao sa upravom Zvezde“

Iako se danima u medijima provlače rokovi kada će se Ivica Dragutinović izjasniti da li će pojačati Crvenu zvezdu, iskusni defanzivac je sve demantovao.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Dragutinović je u razgovoru za "Sport“ istakao da čak nije imao nijedan kontakt sa upravom crveno-belih.

"Bar 95 odsto onoga što se pisalo prošlog ili ovog meseca o Zvezdi i meni ne odgovara činjeničkom stanju, jednostavno, izmišljeno je, počevši od mojih kontakata sa rukovodstvom crveno-belih“, rekao je Dragutinović.

Na pitanje koliko kontakata je bilo, Dragutinović je odgovorio: "Nijedan“.

Dragutinović je, ipak, rekao da se sastao u Beogradu sa Robertom Prosinečkim, trenerom Zvezde, a svojim bivšim saigračem iz Standarda, kojem nije obećao da će doći na „Marakanu“.

"Jednom smo se videli, a za našim stolom je bio i Savo Milošević. Zna se koliko mi je Prosinečki prirastao za srce, poštujem tog čoveka i sve ono što radi, bio je sjajan fudbaler, sada je odličan trener. Ali, nisam nikome ništa obećao“, naglasio je Dragutinović.

Bivši srpski reprezentativac je istakao da će uskoro odlučiti gde će nastaviti karijeru.

"Odluku gde ću da nastavim karijeru još uvek nisam doneo, u utorak bi trebalo da se čujem sa menadžerom Zoranom Vekićem, koji je, jasno, angažovan oko svih stvari vezanih za moje ugovore. Ne želim da se za mnom vuku repovi i neko, makar i na tren, pomisli da sam neprofesionalan. Pažljivo čuvam svoju ličnost i ne dam da se na nju baci i najmanja senka“, rekao je Dragutinović.

"Sportski žurnal“, s druge strane, prenosi da je novi rok za dogovor Zvezde i Dragutinovića četvrtak i da bi u slučaju njegovog negativnog odgovora na ponudu 'crveno-belih', rešenje moglo da se nađe u Aleksandru Lukoviću.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve