Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 11.07.2011.

23:26

Mihajlović: Spreman sam da pomognem

Fudbaler Crvene zvezde Danijel Mihajlović rekao je da je spreman da pomogne svom timu u narednoj sezoni.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Mihajlović se potpuno oporavio od teške povrede kolena i na meču sa Unteršicenom zabeležio je prve minute u Zvezdi nakon povrede.

"Na početku je bilo velikih problema. Težak ritam na svakom treningu me je ubijao. Ipak, sada se osećam mnogo bolje i mislim da ću uskoro dostići nivo koji imaju ostali. Još malo zaostajem”, kaže Mihajlović.

Prosinečki traži rešenje na štoperu. Ćosić je sa reprezentacijom Srbije na EP i nije isključeno da se Mihajlović nametne kao rešenje za prve mečeve u sezoni.

“Spreman sam da pomognem Vilotiću koji je za sada jedini klasičan štoper u timu. Naravno, sve zavisi od šefa ali videćemo... Učiniću sve da Zvezda pobedama započne sezonu”, kaže Mihajlović.

Zvezdin defanzivac ističe da je ekipa vidno kvalitetnija.

“Mislim da je ekipa bolja nego prošle sezone. Pre svega jer su talenti poput Lazovića, Mijailovića, Vešovića... sazreli. To je veliki plus za Zvezdu. Stigla su i kvalitetna pojačanja. Biće sezona uspešna”, optimista je Danijel Mihajlović koji je za Zvezdu odigrao samo tri meča pre povrede i period koji dolazi shvata kao novo dokazivanje, novi početak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve