Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 07.07.2011.

19:42

Zidan sportski direktor Reala

Bivši francuski reprezentativac Zinedin Zidan izjavio je da će od sledeće nedelje nastaviti rad sa Žozeom Murinjom kao sportski direktor Real Madrida.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Zidan, inače bivši igrač Reala, do sada je radio kao savetnik predsednika kluba Florentina Peresa, a često je sedeo na klupi pored Murinja.

"Murinjo i Peres su uticali na moju odluku. Videćemo koje ću sve poslove obavljati, jedino što znam je da počinjem u ponedeljak", rekao je novi sportski direktor Real Madrida.

Francuz je već pomogao Realu prilikom transfera Rafaela Varanea iz Lansa. Iako je mladi defanzivac bio na korak od Mančester junajteda, ubedio ga je da dođe na “Santjago Bernabe”.

Prvi zadatak Zidana kao sportskog direktora verovatno će biti dovođenje najtraženijeg fudbalera sveta, brazilskog “vunderkida” Nejmara koji je uporan u nameri da ostane u Santosu, iako je klub dobio traženu ponudu od 45 miliona evra.

"On je igrač veoma sličan Robinju. Jedina razlika je što Nejmar postiže više golova", rekao Zidan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve