Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 07.07.2011.

19:12

Zvezda prodala Jevtića i Isaha

Crvena zvezda u jednom danu je realizovala dva transfera. Klub su napustili Aval Isah koji je prešao u Rozenborg, i Aleksandar Jevtić koji je otišao u Kinu.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Napadač je potpisao ugovor na dve i po godine sa prvoligašem Jiangsu Seinti, nakon što je pre nekoliko dana uspešno prošao lekarske preglede.

Isah je svoj novi angažman pronašao u višestrukom noverškom šampionu, a put Skandinavije krenuće u petak, 8. jula iz Beograda.

"Odlazim iz Zvezde sa osmehom na licu. Mnogo toga sam proživeo u Beogradu i 'crveno-belom' dresu i zaista ću najveći sprski klub uvek nositi u srcu. Tačnije, doći ću na prvu sledeću utakmicu, u zavisnosti od obaveza u Rozenborgu. Želim da se zahvalim svim saigračima, ljudima u klubu i posebno navijačima jer iako sam stranac, u Zvezdi sam se osećao kao domaći igrač", istakao je Isah.

Aleksandar Jevtić će ipak mnogo češće posećivati Zvezdine utakmice nego borbeni internacionalac iz Gane.

"Zadovoljan sam uslovima u Kini, zadovoljan je i klub, i verujem da ću uspešno nastaviti karijeru. Crvenoj zvezdi naravno želim titulu, a ja ću doći da je proslavim sa drugovima. Verujem i da će navijači uživati u sezoni koja dolazi", istakao je Jevtić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve