Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 07.07.2011.

19:12

"Crno-beli" brucoši

Fudbalski klub Partizan i Megatrend univerzitet potipsali su protokol o saradnji, koji podrazumeva saradnju kluba i Univerziteta u oblasti obrazovanja.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

U sklopu tog dogovora, svi prvotimci Partizana upisali su se na prvu godinu studija i pohađaće nastavu od oktobra meseca, a birali su uglavnom poslovne studije ili odsek za komunikaciju i medije.

Pored osnovnih studija obavezno je i učenje stranih jezika, kao dopunski vid edukacije.

Ugovor je u ime Partizana potpisao je predsednik kluba Dragan Đurić, a sa strane Megatrenda, vlasnik i rektor Univerziteta Mića Jovanović.

Na svečanosti potpisivanja ugovora prisustvovalo je i nekoliko prvotimaca "crno-belih" (Stefan Šćepović, Stefan Babović, Vladimir Stojković), a u pozdravnom govoru predsednik Đurić je kratko istakao da je od jeseni u Partizanu obavezno učenje stranog jezika.

"Doneli smo odluku da od septembra svi prvotimci moraju da uče strane jezike, jedan ili dva. Primer neka im bude Stefan Savić, koji je na promociji u Mančester Sitiju govorio odličnim engleskim jezikom", istakao je Dragan Đurić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve