Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 30.06.2011.

20:10

Petrović nezadovoljan završnicom

Trener Rada Slavko Petrović zadovoljan je ubedljivom pobedom protiv Tre Pene, ali je kritikovao igrače zbog pada motivacije u završnici utakmice.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Prvo poluvreme smo odigrali sasvim solidno, bili smo agresivni i brzi i dobro se kretali bez lopte. Posle vođstva od 4:0 videlo se da ekipi pada motivacija, ali uspeo sam da ih povratim u poluvremenu. Posle petog gola i crvenog kartona za goste, ponovo je usledio pad. Time nikako nisam zadovoljan", rekao je Petrović.

Rad je pobedio sa 6:0, a već posle 24 minuta domaćin je imao četiri pogotka prednosti. Revanš utakmica igra se za sedam dana u San Marinu.

"Iako smo pobedili sa 6:0, za mene nema prijateljskih utakmica. Hoću da u San Marinu odigramo taktički bolje nego danas. Drago mi je što su igrači ispunili dogovor da ne prave žute kartone", dodao je strateg tima sa Banjice.

Trener gostiju Stefano Čeči rekao je da je rano primljen prvi gol psihološki uticao na njegovu ekipu.

"Postoji evidentna razlika u kvalitetu. Sada je pred nama 'planina' koju moramo da osvojimo, ali u svakom slučaju u ovom dvomeču steći ćemo veliko iskustvo", kazao je Čeči.

Pobednik ovog dvomeča u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa igraće protiv grčkog Olimpijakosa iz Volosa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve