Nova vest
Fudbal

Sreda, 22.06.2011.

20:49

Kako je Lazović "opečen" (video)

Pre nekoliko dana Danko Lazović je doživeo veliku neprijatnost u Njižnjem Novgorodu kada ga je policajac udario elektrošok pendrekom.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Iako u Volgi iz Nižnji Novgoroda tvrde da je fudbaler Zenita pogođen stolicom od svojih navijača, video snimak to demantuje.

Klip je napravio navijač Zenita, na kojem se jasno vidi da pripadnik OMON policije bez ikakvog povoda elektoroškom, s leđa, udara bivšeg reprezentativca Srbije koji je hteo da baci dres navijačima.



“Svi smo razumni ljudi i utvrdili smo da pendrek nije bio ni blizu Lazovića. Tražimo da dođe Ministarstvo unutrašnjih poslova da ispita Lazovića. Da ga je stvarno udario elektrošok ne bi sa osmehom mogao da ode u svlačionicu. Postoji video materijal, gde navijač Zenita baca stolicu koja pada pored Lazovića, a policajac u strahu za život fudbalera ispruža ruku ne dozvoljavajući mu da priđe navijačima. Tačno je da je u ruci imao elektrošok, jer je policija morala njima da sprečava sukobe navijača. Na terenu, Lazovića niko nije tukao elektrošokom“, istakao je prvi čovek Volge.

Ovu verziju demantuje i lekarski nalaz iz Sankt Petersburga, kojem je Danko bio podvrgnut po povratku ekipe sa utakmice. Zvanična dijagnoza doktora je da je Lazović pretrpeo opekotine prvog stepena na desnoj strani dognjeg dela tela.

Istražni organi u Nižnji Novogrodu uveliko rade na rasvetljavanju incidenta. Obzirom na to da srpski fudbaler zbog profesionalnih obaveza nije mogao da dođe u ovaj grad, u bliskoj budućnosti će u Sankt Petersburg da ode posebna komisija, koja će ispitati Lazovića, a naš igrač će proći i lekarski pregled.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve